Over Kriskras door Zwolle

Leuk dat je Kriskras door Zwolle bezoekt! Kriskras door Zwolle hoopt jouw digitale stadsgids van Zwolle te zijn. Of je de stad nou op je duimpje kent of juist op zoek bent naar de leukste hotspots voor een eerste bezoek maakt niet uit. 

De stad wordt steeds bruisender en alle leuke winkels, koffietentjes en restaurants verdienen een plekje in de schijnwerpers. Hier lees je het verhaal achter de ondernemer, krijg je soms een lesje geschiedenis en wisselen foto’s en tekst elkaar af. Alle posts op deze website zijn tot stand gekomen omdat ik er graag kom en alles uit eerlijkheid is geschreven. Als je mijn enthousiasme opmerkt, weet dat dit is omdat ik hier volledig achtersta en het écht aanraad.

Achter Kriskras door Zwolle

Ik ben Daphne, 30 jaar en geboren in deze mooie stad. Tijdens mijn studie communicatie heb ik een aantal jaren in Groningen gewoond, maar daarna ben ik weer teruggegaan naar mijn vertrouwde thuis (waar ik nog iedere dag blij mee ben). Hierdoor ken ik de stad goed, maar ontdek ook ik nog steeds leuke nieuwe plekjes omdat Zwolle steeds bruisender wordt.
 

Naast Kriskras door Zwolle werk ik fulltime als communicatieadviseur. Ik ben dol op koffie drinken bij een van de leuke tentjes, wandelen en de stad zelf. Combineer je dit met fotografie, vormgeving en het contact met Zwollenaren en ondernemers maken dat ik graag mijn vrije tijd opvul met het werk aan deze digitale stadsgids. 

Wil je op de hoogte blijven?

Foto Kriskras door Zwolle Daphne