Eksters opgelet: Widaro is een ware schatkamer voor liefhebbers van sieraden en accessoires. De handgemaakte, kleurrijke sieraden zijn een feest voor het oog en worden prachtig gepresenteerd. Met een breed assortiment aan merken en stijlen is er voor iedereen wat wils.

Sinds 2002 is Widaro een begrip in Zwolle. De eerste vier jaar bevond de winkel zich in de Rodehaanstraat, waarna ze in 2006 verhuisden naar hun huidige locatie aan de Luttekestraat.

Vorige slide
Volgende slide

Familiebedrijf

Widaro is een echt familiebedrijf, gerund door Eefke, haar zus Wilma en dochter Daniëlle. Hoewel Daniëlle oorspronkelijk rechten studeerde, kon ze de verleiding van het werken in de winkel niet weerstaan en heeft ze tot op de dag van vandaag geen spijt van haar keuze.

Eefke concentreert zich vooral op het rijgen van kralen, Daniëlle staat vaak in de winkel en beheert de social media, en tante Wilma zorgt voor de uitstraling en etalage van de winkel. Samen vormen ze een sterk team.

De naam Widaro

De familienaam komt terug in de naam van de winkel, die is afgeleid van Eefke’s drie dochters: Willemijn, Daniëlle en Rosemarijn. Naast Eefke, Wilma en Daniëlle werken er nog twee dames in de winkel.

Handgemaakte sieraden

Achter in de winkel staat de werkbank waar de sieraden worden gemaakt. De winkel is gevuld met kleurrijke kettingen en armbanden, van gouden en zilveren tinten tot klassieke en opvallende statementstukken. Alles is keurig gesorteerd op kleur, waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt.

Naast Widaro’s eigen collectie worden er ook sieraden van andere merken verkocht, zoals Karma, Camps & Camps, Ayala Bar, Souvenirs de Pomme, Sparkling Jewels en Ibu Jewels.

Widaro is bovendien actief op Instagram en zeker het volgen waard. Laat je inspireren door al het moois dat ze te bieden hebben!

Voor ieder wat wils

Naast sieraden biedt Widaro ook accessoires zoals kleurrijke haarclips, sjaals en sleutelhangers. Bovendien zijn de items betaalbaar, zodat er voor iedere portemonnee iets moois te vinden is.

Kralen en bedels

Creatievelingen kunnen hier ook hun hart ophalen met het uitgebreide assortiment aan kralen en bedels. Of je nu op zoek bent naar rocailles in allerlei maten en kleuren of de perfecte bedel, bij Widaro vind je alles om je eigen sieraden te maken.

Vorige slide
Volgende slide

DIY-kralenpakketten tijdens corona

Tijdens de coronapandemie en de bijbehorende lockdowns bedachten Eefke, Daniëlle en Wilma creatieve oplossingen. De webshop bleef operationeel en ze introduceerden DIY-kralenpakketten, zodat klanten thuis aan de slag konden. Hoewel deze pakketten nu niet meer verkrijgbaar zijn, blijven de losse kralen populair, mede dankzij de populariteit op platforms als TikTok.

Online en social media

Kun je niet in Zwolle langskomen, maar wil je toch bij Widaro shoppen? Veel items zijn ook beschikbaar via de webshop. De warme sfeer en prachtige presentatie maken een bezoek aan de winkel echter meer dan de moeite waard.

Widaro is bovendien actief op Instagram en zeker het volgen waard. Laat je inspireren door al het moois dat ze te bieden hebben!

Kort maar krachtig

Waar?

Luttekestraat 26, Zwolle

Wat?

Winkel met (handgemaakte) sieraden en accessoires