B&B Wallstreet

Overnachten in de Zwolse binnenstad kan bij B&B Wallstreet in de Walstraat. Middenin het centrum in een rustig straatje vind je het prachtige monumentale pand. In 2016 is eigenaresse Cecile hier met haar man en drie dochters komen wonen. Ze wist toen al dat ze een eigen B&B wilde starten en na een verbouwing kon ze in 2018 haar eerste gasten ontvangen.

Na het aflopen van haar vorige baan focust Cecile zich helemaal op de B&B en haar hobby’s. Ze houdt ervan om het mensen naar de zin te maken en ze een fijne tijd te bieden. Het sociale aspect vindt ze het leukst. “Ik hou ervan om een praatje te maken, maar natuurlijk alleen als de gasten hier ook voor openstaan.”


Faciliteiten B&B Wallstreet

Vanuit de vestibule is de tweepersoonskamer met eigen badkamer te bereiken. Hoewel de kamer zich in de woning van Cecile bevindt, heb je veel privacy. 

De kamer is van alle gemakken voorzien: handdoeken, een tv, minikoelkast, waterkoker en een koffiezetapparaat zijn aanwezig. De kamer beschikt over karakteristieke elementen, zoals messing deurklinken, grote raampartijen en klassieke luiken. De kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is ook een fietsenschuurtje aanwezig.


Uitgebreid ontbijt

B&B Wallstreet is met recht een echte bed and breakfast. Je start er de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Het ontbijt wordt op een kar voor de deur gezet, zodat je rustig op de kamer kunt eten. In de zomer, als het weer het toelaat, serveert Cecile het ontbijt in de tuin op een overdekt terrasje. 

Wat je aan ontbijt kunt verwachten? Meerdere soorten huisgemaakte jam, croissantjes, wit en bruin brood, gegrilde groenten, diverse soorten kaas, fruit en yoghurt. Op het balkon houdt Cecile vier bijenvolken en het afgelopen jaar hebben ze honing kunnen oogsten, dus ook de eigen Wallstreet-honing wordt geserveerd. Cecile heeft ook vier Chinese zijdehoenders, dus grote kans dat je ook een eitje van deze kippen erbij krijgt. 


Kunstwerken

Een van de hobby’s van Cecile is schilderen. De kunstwerken die je in de kamer ziet hangen zijn dan ook van haar (creatieve) hand. Ze schildert mensen en dieren.

Locatie

Wil je overnachten in hartje Zwolle, dan zit je goed. Toch is de Walstraat een rustig straatje, waardoor je geen last zult hebben van druk verkeer of luidruchtig uitgaanspubliek. Het station van Zwolle en vele restaurantjes en tentjes zijn op loopafstand. De B&B is via de website Bed en Breakfast te boeken.


Kort maar krachtig

Walstraat 28, Zwolle

Bed and breakfast in Zwolse binnenstad

Privébadkamer

Previous
Next

Slapen

Dit vind je misschien ook leuk