Bagheera

In de Roggenstraat in het Zwolse centrum vind je de bijouterie Bagheera. Hier zie je altijd wel een mooi sieraad, of het nu een cadeautje is voor jezelf of een ander. 

Al jaren een begrip in Zwolle

Bagheera is al jaren een begrip in Zwolle. Voorheen verkocht de winkel voornamelijk grote en opvallende sieraden, maar tegenwoordig is alles wat meer eigentijds en hipper. 

Eigenaresse Leonie is een bekend gezicht in de winkel en is inmiddels al vijftien jaar werkzaam bij Bagheera. Na een aantal jaar bedrijfsleidster te zijn geweest, nam ze in 2008 de winkel over van de vorige eigenaren. Naast Leonie werken er nog twee dames in de sieradenwinkel.


Trendy merken

Bij Bagheera verkopen ze sieraden en accessoires van allerlei merken, zoals Karma, Eline Rosina, 24Kae, My Jewellery en Charmins. Wie van de sieraden van Karma houdt, kan bij Bagheera zijn of haar hart ophalen. Er is veel keuze in zilverkleurige, goldplated en roséplated oorbelletjes. De Zwolse merken Bandhu en LOVED jewellery zijn zelfs ontstaan in Zwolle, dus dat maakt het extra bijzonder.

Voor iedere portemonnee is wel iets leuks te vinden. De ringen van Charmins zijn bijvoorbeeld heel betaalbaar en erg leuk om met elkaar te combineren. Zo heb je al een ring voor € 9,95. De leeftijd van de doelgroep van Bagheera ligt tussen de 18 en 60 jaar.Instagram en webshop

Bagheera is ook erg actief op Instagram en ze delen niet alleen al het moois dat in de winkels ligt, maar je kunt ook een fijne dosis inspiratie opdoen. Zo zie je een mooie ear party of fijne ringcombinaties. Zie je iets leuks, dan kun je via Instagram ook een bestelling plaatsen. Daarnaast hebben ze ook een webshop, waarbij je vanuit je luie stoel kunt bestellen.

Coronatijd

Tijdens de coronatijd en bijbehorende lockdowns moest de winkel noodgedwongen een aantal keren haar deuren sluiten. Toch zaten de Bagheera-dames niet bij de pakken neer. “We waren erg druk met de verkoop via Instagram en het rondbrengen van pakketjes”, vertelt Leonie. Ze hebben de webshop verder onder handen genomen en geoptimaliseerd. Wel mistte Leonie het gezellige contact met haar klanten. 


Gaatjes schieten

Zie je veel leuks en ben je geïnspireerd geraakt door een volle ear party? Bij Bagheera kun je zonder afspraak ook gaatjes laten schieten.


Leonie (links) en Ingeborg

Kort maar krachtig

Roggenstraat 11, Zwolle

Sieraden, horloges, accessoires (zoals haarclips en zonnebrillen) en kaartjes

Oorbellen, ringen, kettingen, horloges en herensieraden

Maandag en zondag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 21:00 
uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 
uur

*De openingstijden kunnen afwijken. Hierboven staan de openingstijden van het moment van schrijven weergegeven.

Previous
Next

Winkelen

Dit vind je misschien ook leuk